Binance SKALE Quiz Answers – Earn 15 SKL Rewards

Binance SKALE Quiz Answers – Earn 15 SKL Rewards: Binance Learn and Earn Quiz is an Easy way to Earn Crypto by answering all the simple questions asked in Binance.

Binance SKALE Quiz Answers - Earn 15 SKL Rewards

Binance SKALE Quiz Answers

These are the things you will get in this post: Binance SKALE Quiz Answers, Binance Learn & Earn Quiz Answers, Binance SKL quiz answers, Binance SKALE Quiz Today, Binance Learn and Earn SKALE Quiz Answers, Learn and Earn Binance Quiz Answers.

All these Quizzes are available to one who have completed registration and KYC in Binance App. Not only you will get Rewards, but you can also learn Crypto related knowledge from scratch.

The Binance Learn and Earn Quiz initiative is very useful for people who want to gain their knowledge in crypto, while learning all things Binance also giving rewards for answering all the questions asked in respective quiz program.

Binance SKALE Quiz Answers – Earn 15 SKL Rewards

Q1: How much are gas fees on the SKALE Network?

Answer: zero

Q2: What type of blockchain is the SKALE Network?

Answer: Modular Layer1/Layer2 Hybrid

Q3: What types of decentralized applications run on SKALE?

Answer: All are correct

Q4: How does SKALE improve User Experience?

Answer: All are correct

Q5: The SKALE network supports thousands of independent blockchains, multi-chains, and storage chains with zero gas fees, faster commit times, and increased transaction throughput. True or False?

Answer: true

Q6: How does SKALE increase the supply of SKALE Chains?

Ans: Incentivizing SKALE chain creation through surge pricing.

Q7: SKALE is Ethereum compatible. True or false?

Ans: true

Q8: How many Elastic Sidechains can be created in the SKALE ecosystem?

Ans: An unlimited amount

Amazon Quiz Answers Today

Cadbury Choclairs Gold Scan & Win Offer

Amazon OnePlus 10 Pro Spin and Win Quiz Answers 

Amazon Lava Blaze 5G Quiz Answers

Hope you found the right answers to the Binance SKALE Quiz Answers, Binance Learn and Earn Quiz is very useful in learning crypto related things, while learning you can also earn rewards.