KBC Quiz Answers Today for 22 November 2022

KBC Quiz Answers Today 2022: Kon Banega Crorepati (KBC) Hosts quiz for its season 14 daily quiz started on 7th August or 2022.

KBC Quiz Answers Today

Are you looking for the KBC Quiz Answers? Then you are at the right place. I would like to invite you to this perfect place, where I Can Update all the questions and Answers in this article.

Participate KBC Play Along Daily quiz and stand a chance to win Rewards such as cash prizes and other.

Before Participating in this quiz, you need to know some information about KBC Play Along Quiz and win Cash Prizes.

KBC Play Along Quiz Overview

Contest NameKBC Daily Quiz
Hosted BySony Liv App
No.of Questions5
Winner PrizesCash prizes & Other Rewards
Answers Status5min Ago Updated

How to Participate KBC Play Along Quiz?

1. Get the Sony Liv App from Google Play Store or you can follow below link.

Get Sony Liv App

2. If you are first time user, then please sign-up to Sony Liv App and Login with proper credentials.

3. Now Navigate to the Banner with title KBC Daily Quiz.

KBC Quiz Answers Today for 22 November 2022

Q1: What part of a flowering plant is often used to make oil?

Correct Answer: Seed

Q2: Who won Ramon Magsaysay Award in 2021?

Correct Answer: Dr. Amjad Saqib

Q3: Where is Bile juice stored in the human body?

Correct Answer: Gallbladder

Q4: Where was the religion Taoism originated?

Correct Answer: China

Q5: Giant sable antelope is the national animal of which country?

Correct Answer: Angola

Other Quizzes to Participate

Amazon Quiz Answers Today
Amazon Pay Drishyam 2 Quiz Answers Amazon Spin & Win OnePlus 10 Pro Quiz Answer Cadbury Choclairs Gold Offer Binance SKALE Quiz Answers Amazon Lava Blaze Quiz Answers

    KBC Quiz Answers Today for 21 November 2022

    Q1: Who was the founder of Ottoman Empire?

    Correct Answer: Osman I

    Q2: Which charge card, developed in 1950, was the first to be accepted nationally in the US?

    Correct Answer: Diner’s Club

    Q3: What is the National Game of Anguilla?

    Correct Answer: Boat Racing

    Q4: Which institution is related with the Green/Blue Box subsidies?

    Correct Answer: World Trade Organization

    Q5: Which of the following organizations creates the topographical maps of India?

    Correct Answer: Survey Of India

    KBC Quiz Answers Today for 18 November 2022

    Q1: What is the national currency of Bermuda?

    Correct Answer: Bermuda Dollar

    Q2: Human beings are referred to as Homosapinens, which of the following devices is referred to as Silico Sapien?

    Correct Answer: Computer

    Q3: Which African country is the largest producer of Cocoa?

    Correct Answer: Ivory Coast

    Q4: Where are data and programmes stored when the processor uses them?

    Correct Answer: Main Memory

    Q5: How does energy transfer from the Sun to Earth and the atmosphere?

    Correct Answer: Electromagnetic Waves

    I hope this post is reached your expectations on giving KBC Quiz Answers Today. If This Post is helpful, Please share it with your buddies. Thank you for Reading.